Måltidet
Vi spiser sammen hver dag i Stjernedalen. Frokosten spiser vi cirka kl 11.30.
Mandag spiser vi firkornsgrød, eller grød tilberedt af hirse, havre eller råris. Tilbehør er kanel, sirup, smør, havremælk, rosiner og frugtmos.
Tirsdag laver vi suppe, gerne på bål, og spiser boller til.
Onsdag, hvor vi er på tur, har vi madpakke og drikkedunk med hjemmefra i en lille rygsæk.
Torsdag spiser vi brød fra Aurion bageriet med grønt til, ost, myse, grøntsagspostej, tahin etc.
Fredag bager vi boller eller pizzaer og spiser brødet med grønt til.
Vi serverer formiddagsmad kl 9.30 hver dag efter sangleg. Måltidet består af majs- eller risgaletter med smør, nogle dage boller, samt æblebåde eller gulerodsstave.
Kl. 14 spiser vi eftermiddagsmad, som består af fx klattekager med syltetøj, frugtmos med mysli og plantemælk, eller brød og frugt.